dimecres, 13 de juliol del 2011

L’Hospital 2 de maig és necessari per la ciutat

El portaveu de salut del Grup Socialista mostra el seu suport als treballadors i treballadores i denuncia el cessament de Núria Marín i Antoni Poveda com a presidenta i vicepresident del CSI “per mostrar les seves discrepàncies al voltant d’aquesta qüesti

El portaveu de Salut del Grup Parlamentari Socialista, Josep Maria Sabaté, ha assegurat que “l’Hospital 2 de maig és necessari per la ciutat”, i ha considerat que “els dispositius que queden en funcionament després de pactar-ne la reducció arran de l’obertura de l’Hospital Moisès Broggi poden continuar oferint servei”. “Les instal·lacions dels serveis actuals que ofereix l’Hospital 2 de maig, no estan hipotecats per cap acord amb la Creu Roja”, ha advertit l’exdirector del Servei Català de Salut, que s’ha mostrat convençut que “hi ha solucions que passen per la reubicació dels servei mentre es fan les obres d’adequació d’espais requerides per la Creu roja”.
Actitud Responsable

Josep Maria Sabaté ha reconegut “l’actitud responsable, compromesa i exigent” dels treballadors i treballadores de l’Hospital 2 de maig, que demanen que es mantinguin els compromisos adquirits. En aquest sentit, l’ha contraposat amb “la situació generada per la manca de capacitat de diàleg i negociació demostrada de forma reiterada per l’actual conseller de Salut, Boi Ruiz”.
Precisament, Sabaté ha atribuït a aquesta manca de capacitat de diàleg els cessaments de l’alcaldessa de l’Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, i l’alcalde de Sant Joan Despí, Antoni Poveda, com a presidenta i vicepresident del Consorci Sanitari Integral. “Marín i Poveda van mostrar de forma notòria el seu desacord amb el tancament de l’Hospital 2 de maig i la conselleria ha respost de forma fulminant a la discrepància amb el seu cessament”, ha dit.


http://oficinaparlamentaria.socialistes.cat/noticia/josep-maria-sabate-lhospital-2-de-maig-es-necessari-per-la-ciutat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada